Suomenkielinen versio

From Cantr II Wiki
Jump to: navigation, search
Interwiki

българскиDeutschEnglishEspañolEsperantoFrançaisItalianoLietuviųLojbanNederlandsPolskaPortuguêsРусскийSuomiSvenskaTürkçe中文

Tervetuloa Cantr II:n vapaasti muokattavaan tietosanakirjaan eli wikiin! Sivuston tarkoitus on antaa sinulle taustatietoja pelista ja tarjota mahdollisuus oppia kaikki hyödylliset temput ja selviytymisvihjeet. Näitä sivuja muokatakseen ei tarvitse olla henkilökunnan jäsen, vaan monet muokkaajista ovat ihan tavallisia pelaajia. Jos siis huomaat jonkin tiedon olevan väärässä tai puuttuvan, voit lisätä tai korjata sen itse.

Pidä kuitenkin mielessäsi tämä perussääntö: nämä sivut sisältävät ainoastaan pelin ulkopuolista tietoa pelistä ja sen pelaamisesta. Hahmoihin ja pelinsisäisiin yhteiskuntiin liittyvää materiaalia, kuten henkilöhistorioita tai Cantrin karttoja, ei saa julkaista täällä. Nyrkkisääntönä on, että hahmojen tai paikkojen nimiä ei tulisi esiintyä millään näistä sivuista. Tästä wikistä ei luonnollisesti ole myöskään sallittua puhua pelin sisällä.

Tämän wikin tarkoituksena on lisätä ymmärtämystäsi Cantrista pelaajana. Tämä ei tarkoita, että hahmojesi olisi teeskenneltävä tietävänsä kaiken, mitä täällä sanotaan - järjen käyttöä suositellaan.