Nederlandse Versie

From Cantr II Wiki
Jump to: navigation, search
Interwiki

българскиDeutschEnglishEspañolEsperantoFrançaisItalianoLietuviųLojbanNederlandsPolskaPortuguêsРусскийSuomiSvenskaTürkçe中文

Dit is de Nederlandse Versie van Cantr II Wiki. Deze pagina's zijn gemaakt om je te helpen met het spel. Je kunt hier tips en trucks leren die handig zijn om te spelen, en je krijgt de basiskennis zodat je kunt overleven, en daarna je jezelf ontwikkelen. Al deze pagina's zijn gemaakt door Spelers, en niet door de Cantr Staff. Als je iets tegenkomt dat foute informatie geeft, mag je het gerust wijzigen.

Een basisregel die erg belangrijk is: Deze pagina's zijn allemaal geschreven in het "Out-of-character" perspectief, oftewel: Buiten karakter perspectief. "In-Character" informatie, zoals het leven van je karakters of kaarten, mogen hier dus niet. Eenvoudig gezegd: Er mogen nergens namen van spelers, plaatsen, en gebieden genoemd worden.

Deze wiki heeft als doel je begrip van de Cantr wereld te vergroten. Dit betekend niet dat je karakter moet doen alsof het alles in deze wiki weet. Hou ook in gedachte dat deze wiki in het Buiten karakter perspectief geschreven is, je kan er dus niet over spreken als karakter.

Klik hier voor meer informatie over:


  • Wiki-specifieke informatie