Category:Dieren

From Cantr II Wiki
Jump to: navigation, search
Interwiki

българскиDeutschEnglishEspañolEsperantoFrançaisItalianoLietuviųLojbanNederlandsPolskaPortuguêsРусскийSuomiSvenskaTürkçe中文

Er zijn vele verschillende dieren in de wereld van Cantr II. Dit zijn de enige computer gestuurde karakters in het spel, alle andere karakters die je tegen komt worden gespeeld door mensen.

Dieren in Cantr II leven altijd in kuddes, desondanks is het mogelijk dat een kudde maar een dier bevat. Dieren kunnen zich voortplanten, reizen van de ene naar de andere plaats en je aanvallen. Daarentegen kan jij ook dieren aanvallen, wanneer je een dier doodt krijg je dierlijke producten. Dit zijn onder andere Kleine botten, Grote botten, Vlees, Pezen, Huid, Bont, Verse mest of Veren en is afhankelijk van het type dier. Meestal belanden deze producten in je inventaris maar als er niet genoeg ruimte is, vallen ze op de grond.

De hoeveelheid dierlijke producten die je ontvangt als je een dier dood, zijn niet officeel, maar vastgelegd door spelers die zo'n dier gedood hebben. Als je hier een andere mening over hebt, kan je dit natuurlijk aanpassen.