De Regels

From Cantr II Wiki
Jump to: navigation, search
Interwiki

българскиDeutschEnglishEspañolEsperantoFrançaisItalianoLietuviųLojbanNederlandsPolskaPortuguêsРусскийSuomiSvenskaTürkçe中文

Tools.pngThis article contains errors or does not match the overall style of the Cantr Wiki and needs to be rewritten.

(add Dutch translation here).


This page should be re-translated from the English original

De regels van Cantr worden opgelegd door de Spelers Afdeling en gemaakt door het de Administratieraad. Merk op dat de tekst hieronder niet de officiële versie van de regels is omdat iedereen deze pagina kan aanpassen.

HoofdRegel

"In het land van Cantr waar de schaduwen zijn. Een regel om allen te overheersen..."

Er is één regel die alle interactie tussen de karakters in Cantr regelt.

Hoewel het elke speler is toegestaan om meerdere karakters te hebben, MOETEN deze karakters gescheiden en aparte individuen zijn. Dit heeft verschillende gevolgen voor het spel:

  • Je personages maken niet automatisch deel uit van een familie, een geslacht, een stam, een leger, bedrijf, enzoverder - Ze zijn niet vanzelfsprekend vrienden. Ze moeten allemaal hun eigen interesses en doelen hebben. Ze moeten elkaar niet kennen behalve als het gebeurt dat ze elkaar ontmoeten. Als twee van je personages met elkaar in aanraking komen, moeten ze in het belang van hun eigen interesses en doelen handelen - kortom, alsof het ander personage gespeeld wordt door een vreemdeling. Je personages beschrijven als een familie, al je personages onderbrengen in een leger, of een personage beginnen enkel om goederen te produceren om diensten te verrichten voor een ander van je personages (een "knecht" personage) zijn allemaal schendingen van dit aspect van de hoofdregel.