Tunnetut bugit

From Cantr II Wiki
Jump to: navigation, search

En voi kirjautua Cantriin tai foorumille

Selitys: Cantrissa on (tai oli) päivittäinen huoltobreikki, jonka aikana tietokanta varmuuskopioidaan ja sen aikana kukaan ei voi pelata tai lukea foorumeita. Se kestää alle puoli tuntia. Muulloin sivuston kaatuminen johtuu ruuhkautumisesta ja kannattaa vain odottaa jonkin aikaa.

Näen (laivan nimi) irrottautuvan telakointipaikastaan kaikkialla

Kuvaus: Jokainen matkalla oleva hahmosi näkee saman laivan irrottautuvan hahmojesi sijainnista riippumatta. Voit myös kuulla lukon hajoavan (ja niin edelleen).

Selitys: Joku painoi Laske vesille-nappulaa useamman kerran peräkkäin tai käytti selaimen takaisin-nappulaa ja yritti tehdä jotain joka ei ollut enää mahdollista edellisen toiminnon jälkeen.

Ratkaisu: Jätä huomiotta ellei hahmosi satu olemaan sellaista tyyppiä joka näkisi aavelaivoja kuivalla maalla.

Siirtoprojekti on yli 100% muttei edisty

Kuvaus: Hahmosi yrittää vetää tai työntää henkilöä, esinettä, viestiä tai kirjekuorta; hahmoluettelossa lukee D 100% tai enemmän mutta siirto ei vain edisty.

Ratkaisu/Selitys: Päästä irti ja yritä uudestaan. Jos osa siirtämiseen osallistuvista henkilöistä on eri paikassa kuin kohde (yleensä jos yritetään vetää henkilöä tai ruumista ulos ajoneuvosta) niin viimeisen nykäisyn antajan täytyy olla samassa paikassa kuin kohde.

En voi antaa esineitä muille kävellessäni

ratkaisu: Se ei ole bugi. Sinun täytyy odottaa kunnes saavutat määränpääsi

Toisaalta, jos olet kulkuneuvossa, voit antaa esineitä käveleville hahmoille.

Päätin rakennuksen/maamerkin/kulkuneuvon valmistamisen, mutta en löydä sitä!

Ratkaisu: Älä käytä HTML:ää, heittomerkkejä, tavuviivoja, tai mitään muuta kuin normaaleja kirjaimia ja numeroita (varmuuden vuoksi) kun nimeät rakennuksia tai kulkuneuvoja tai niille saattaa tapahtua kaikenlaista outoa. Ota yhteys ProgD:hin (Programming Department) jos näin käy.

Error: You are not allowed to view events for other characters

Kuvaus: Tapahtuu kun käytät selaimen takaisin-näppäintä.

Ratkaisu: Cantrin sivuilla on oma takaisin-näppäin (vihreä nuoli vasemmalle) tai linkki, jossa lukee takaisin.

Error: You cannot pick up this fixed object

Kuvaus: Näin käy ,kun melkein aloitat projektin koneen kanssa esim. vain katsoaksesi kuinka paljon raaka-aineita tarvitaan ja sitten käytät selaimen takaisin-näppäintä palataksesi Esineet-sivulle ja klikkaat toista esinettä. Peli luulee, että yrität nostaa konetta. Peli aloittaa myös projektin ilman lisättyjä raaka-aineita.

Ratkaisu: Älä klikkaa toista laitetta kun olet aikaisemmin katsonut toista. Muista myös lopettaa projekti Toiminta-sivulta.