Pelin dynamiikka

From Cantr II Wiki
Jump to: navigation, search
Interwiki

българскиDeutschEnglishEspañolEsperantoFrançaisItalianoLietuviųLojbanNederlandsPolskaPortuguêsРусскийSuomiSvenskaTürkçe中文

Tervetuloa Cantr II:een. Kuitenkin ennen kuin jatkat peliä, lue seuraava teksti huolellisesti. Se voi säästää sinut pettymyksiltä myöhemmässä vaiheessa.

Ensinnäkin Cantr II todennäköisesti poikkeaa muista pelaamistasi online-peleistä. Pelin ajatus on simuloida kansojen kehitystä - roolipelaaminen on sallittua (ja siihen kannustetaan), rakentaminen on sallittua (ja siihen kannustetaan), väkivalta on sallittua (ja siihen kannustetaan, vaikkakin siihen on muutamia rajoituksia) - mutta mikään näistä ei ole pelin lopullinen päämäärä. Peli on hauskimmillaan jos sinä osallistut tähän prosessiin - jos olet vuorovaikutuksessa ympärilläsi olevien hahmojen kanssa etkä huomaa mitään tapahtuvan, tee jotain!

HUOMAA: Jos käsityksesi hauskanpidosta on jättää läjä ruumiita jälkeesi, Cantr II ei ole peli sinua varten.

Huomaa myös: Cantr II on kohtalaisen realistinen maailma. Teknologian taso on omituinen - on mahdollista rakentaa autoja ja radioita maailmassa, jossa talikko edustaa huipputeknologiaa - mutta taikuutta peliin ei ole ohjelmoitu. (Tosin jos hahmosi haluaa teeskennellä uskovansa taikuuden olevan totta tai että jotain tapahtuu jonkin jumalan käden kautta, se on asia erikseen.)

Toiseksi, Web-pohjainen käyttöliittymä tekee Cantrista melko hidastempoisen pelin. Ole kärsivällinen! Paikasta toiseen käveleminen saattaa kestää kolmesta neljään päivään. On mahdollista että puhuttelemaltasi henkilöltä kestää päivä tai pari sisäänkirjautumiseen ja vastaamiseen. On mahdollista että vaikka hahmosi paikassa olisi 40 henkilöä, näiden kaikkien pelaajat saattavat olla offline eivätkä vastaa välittömästi jos sanot jotain.

Kolmanneksi, pelin talous ja lait ovat täysin pelaajien määrittelemiä. Pelin koodi antaa mahdollisuuden luoda esineitä mutta sitä mitä niillä tehdään ei ole (eikä tule olemaan) ohjelmoitu. Sosiaalista rakennetta ei ole ohjelmoitu. Omistajuuden käsitettä ei ole ohjelmoitu. Lakeja tai sääntöjä ei ole ohjelmoitu, lukuun ottamatta muutamia rajoitteita väkivallassa. Kaksi peliin määriteltyä vaatimusta ovat hahmon ruoan tarve, ja että kuolema on lopullinen ja pysyvä.

Cantrissa on nyt geneettisesti periytyvien kykyjen järjestelmä, jotka vaikuttavat siihen kuinka tehokkaita hahmosi ovat eri asioiden suhteen.