Cantr Personal

From Cantr II Wiki
Jump to: navigation, search
Interwiki

българскиDeutschEnglishEspañolEsperantoFrançaisItalianoLietuviųLojbanNederlandsPolskaPortuguêsРусскийSuomiSvenskaTürkçe中文


Cantr II sköts utav en stor grupp av människor, vilka alla frivilligt ägnar deras fria tid för att göra detta spel så intressant och trevligt som möjligt. Under det politiska ledarskapet av Game Administration Council och den dagliga hanteringen utav Game Administration Board, koncentrerar olika departement sig på skilda delar av att sköta spelet.

Programming Department koncentrerar sig på utveckling och underhåll utav programmerings koderna av Cantr. Om du upptäcker någon bug i mjukvaran, skall du rapportera detta till dom via bugs@cantr.net. Då kommer dom att hanteras så snart som möjligt, fast detta kan fortfarande betyda att det kan ta ett tag, då detta departement är generellt underbemannad.

Resources Department är ansvarig för den hela industriella kedjan i spelet. Dom designar råvaror, maskiner, djur, m.m. Om du har några idéer för nya material eller maskiner, gör då ditt förslag på Förslagsforumet[en].

Players Department är ansvariga till att hjälpa Cantr spelare till att förstå spelet och se till om spelarna följer dom få Spelregler som vi har i spelet. Det är bäst att hålla dig som vän med PD ;) ...

Marketing Department är ansvariga för att marknadsföra Cantr som så välkänd som möjligt ute i världen. Du läser troligen om detta spel tack vare deras arbete.

Languages Department är ansvariga för att översätta spelet till ett stort antal språk, så att icke engelsk talande kan spela i deras egna språk. Detta är inte bara roligt för dom, det lägger även till en intressant multikulturell dimension till spelet, då alla språkgrupper spelar i samma virituella värld.

New Lands Department var ansvariga att skapa nya öar och lägga till djur, vägar, och resurser till dom, men som numera har blivit upplöst.

Communications Department är ansvariga att hantera och underhålla samhället med spelare på Cantr. Dom publicerar Cantr Webzine Stolen Notes, dom sköter Cantr Forum (länk) och Cantr Chat Channel (link to Java applet), och ibland kommer dom upp med idéer om hur dom skall hålla dig informerad och underhålld utanför spelandet av Cantr i sig, som t. ex. Cantr Radio Station som sköttes av Colonel.

Kolla på Cantr Department Översikt på huvud siten för en mer korrekt oversikt utav personalen.