Aktuella händelser

From Cantr II Wiki
Jump to: navigation, search
Wiki management
This article is related to wiki management and does not necessarily need to be translated, unless otherwise stated.
Interwiki

българскиDeutschEnglishEspañolEsperantoFrançaisItalianoLietuviųLojbanNederlandsPolskaPortuguêsРусскийSuomiSvenskaTürkçe中文

Att göra

  • Översättnig utav wiki till svenska på den svenska versionen. Översättning av länkar omhändertages utav Maekho. Själv har jag tagit hand om översättningen utav de större texterna på förstasidan och fortsätter med det tills det är klart, fortsätter därefter med översättning utav mindre texter i verktyg, vapen, resurser m.m. Men koncentrerar mig på de större texterna först. /Liljum
  • Jag har skapat Category:Svenska artiklar som behöver översättas. Om du stöter på en artikel som inte är översatt och inte har en info-ruta om att den måste översättas, editera artikeln och lägg till {{översätt}} högst upp i sidan, så hamnar artikeln automagiskt i den kategorin. --EchoMan 11:25, 5 January 2010 (GMT)
  • Jag har skapat Category:Ofullständiga artiklar. Om du stöter på en artikel som saknar relevant information och inte har en info-ruta om att den måste uppdateras, editera artikeln och lägg till {{uppdatera}} högst upp i sidan, så hamnar artikeln automagiskt i den kategorin. --EchoMan 13:13, 10 March 2010 (GMT)
  • Alla fordon bör kategoriseras i Category:Landfordon och Category:Fartyg vilka i sin tur är kategoriserade i Category:Fordon, så varje fordon för sig behöver inte kategoriseras i Fordon. --EchoMan 13:22, 5 January 2010 (GMT)

Att bestämma

  • Jag tycker att vi borde ta bort länken högst upp på alla sidor. Vill man tillbaka till svenska startsidan klickar man på "Main Page" och sedan svenska länken, alternativt så kunde det vara en överkategori till de svenska kategorierna.--EchoMan 10:46, 26 November 2009 (GMT) Låter den vara kvar, men tar bort t.ex. hård länk tillbaka till Tillgångs-sidan (Resurs numera) eftersom det är det Category i botten av sidan är till för.

Svenska Templates

Se även: Category:Mallar och Category:Malldokumentation.

Pågående arbeten

  • Se till så alla artiklar konformeras till samma standard.
  • Byt namn på den felstavade Category: Halv-färdiga produkter till Category:Halvfärdiga produkter och uppdatera alla drabbade artiklar.
  • Lägga till länk till engelskaoriginalartikeln, plus andra språk högst upp, exempel Grillat kött. Detta sker nu med hjälp av InterWiki-systemet. Se t.ex. Kalksten. --EchoMan 14:49, 22 February 2010 (GMT)
  • Ändra allt under :Category:Tillgångar till Category:Resurser (Detta sker automagiskt om man använder Infoboxarna ovan och tar bort Category taggen i artiklarna). Klart! --EchoMan 15:00, 26 December 2010 (GMT)
  • Ändra allt under :Category:Råtillgångar till Category:Råvaror (Detta sker automagiskt om man använder Infoboxarna ovan och tar bort Category taggen i artiklarna). Klart! --EchoMan 15:15, 26 December 2010 (GMT)