Svensk Version

From Cantr II Wiki
Jump to: navigation, search
Interwiki

българскиDeutschEnglishEspañolEsperantoFrançaisItalianoLietuviųLojbanNederlandsPolskaPortuguêsРусскийSuomiSvenskaTürkçe中文

Välkommen till Cantr II wiki! Dessa sidor har skapats för att hjälpa dig att få reda på mer om spelet, lära dig om alla tips och trix som kan vara användbara i spelet, samt att du får förklaring av de grundläggande kunskaperna som du kommer behöva för att överleva och för att kunna fortsätta komma vidare i spelet. Sidorna underhålls av spelarna själva, inte av de som jobbar för Cantr, och när som helst när du finner att någon information inte stämmer eller saknas; är det bara att du lägger till det själv.

Bara en grundläggande regel: Dessa sidor är bara out-of-character (OOC)information om spelet och om hur man spelar. In-character (IC) information, så som historier eller kartor i Cantrs värld, är INTE tillåtet på dessa sidor. En tumregel är, inga karaktärers namn eller namn på platser får någonsin finnas med på dessa sidor.

Wiki är till för att öka förståelsen för världen i Cantr. Detta betyder nödvändigtvis inte att din karaktär måste låtsas att han/hon vet allting i Wiki. Och kom ihåg att wiki är OOC, så prata aldrig om det in-character.

Klicka här för mer information om:

  • Wiki-Specifik Information
    • Om - Vad wiki är till för.
    • Redigeringshjälp - Hur ska artiklarna se ut och hur får man dit dem.
    • Aktuella Händelser - Vad behöver göras.
    • Här återfinns svenska artiklar som har helt eller delvis engelskt innehåll och behöver översättas.