Difference between revisions of "Päls"

From Cantr II Wiki
Jump to: navigation, search
 
Line 10: Line 10:
  
  
[[Päls]] får man genom att framgångsrikt jaga en mängd olika [[:Category:Djur|djur]], till exempel [[kanin]]er. Päls kan sedan användas för att tillverka simpla [[kläder]], och behövs också för att tillverka [[skinnmatta]], [[koj]] och [[pensel av päls]].
+
[[Päls]] får man genom att framgångsrikt jaga en mängd olika [[:Category:Djur|djur]], till exempel [[kanin]]er. Päls kan sedan användas för att tillverka simpla [[kläder]], och behövs också för att tillverka [[skinnmatta]], [[koj]] och [[pensel av päls]]. Man kan även tillverka [[läder]] i en [[konserveringstunna]], med [[Salt (Sv)|salt]] och en {{skinnskrapa}}.
  
 
[[Category: Djurprodukter]]
 
[[Category: Djurprodukter]]

Latest revision as of 12:03, 13 November 2012

Interwiki

българскиDeutschEnglishEspañolEsperantoFrançaisItalianoLietuviųLojbanNederlandsPolskaPortuguêsРусскийSuomiSvenskaTürkçe中文

Päls
Råvara
Samla0 gram per dag
KunskapJaga


Päls får man genom att framgångsrikt jaga en mängd olika djur, till exempel kaniner. Päls kan sedan användas för att tillverka simpla kläder, och behövs också för att tillverka skinnmatta, koj och pensel av päls. Man kan även tillverka läder i en konserveringstunna, med salt och en hudskrapa eller skinnskrapa i ben.